Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Elite Trainer Box Asmodée-Blackfire Asmodée-Blackfire

Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Elite Trainer Box Asmodée-Blackfire

Tohle si zamilujete: Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Elite Trainer Box Asmodée-Blackfire od populární značky ve slevě 1 529 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
1 529 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Ultimátní balení pro hráče, hard-core sběratele i začínající nadšence - Elite Trainer Box z edice Paldea Evolved na motiv starter Pokémonů Sprigatito, Fuecoco a Quaxly. Balení obsahuje 9 booster balíčků, přičemž každý booster obsahuje 10 náhodně namíchaných karet pro rozšíření vaší sbírky. V edici Paldea Evolved se můžeme těšit na zbrusu nové Pokémony 9. generace z her Pokémon Scarlet a Pokémon Violet na Nintendo Switch a další karty typu ex, nové Tera Pokémony ex v krystalovém designu a desítky krásně ilustrovaných karet, které vyobrazují Pokémony spolu s jejich trenéry. Balení obsahuje: 9 booster edice Paldea Evolved, 1 promo karta (Pikachu), 65 obalů na karty s ilustrací Pokémonů Sprigatito, Fuecoco a Quaxly, 1 blyštivá mince, 1 hráčskou příručku k edici Paldea Evolved (anglicky), 6 kostek s počítadlem zranění, 2 žetony kondice, 1 sběratelskou krabici, ve které je vše uloženo (s oddělovači na karty), kód pro odemčení tohoto produktu v Pokémon TCG Online, více než 190 karet, více než 15 nových Pokémonů ex, nové Tera Pokémony ex, více než 30 Trainer karet, desítky karet vyobrazujících Pokémony s jejich trenéry. Výběr designu určuje prodávající.. Upozorňujeme, že nabídka má omezenou platnost. Neotálejte s nákupem, cenu můžeme garantovat jen pro dnešní den.

Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Elite Trainer Box Asmodée-Blackfire - parametry produktu

  • Název: Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Elite Trainer Box Asmodée-Blackfire
  • Výrobce: Asmodée-Blackfire
  • Cena: 1 529
  • EAN: 820650853661

Podobné produkty

Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Elite Trainer Box Asmodée-Blackfire

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

Asmodée-Blackfire

Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Elite Trainer Box Asmodée-Blackfire od proslulé značky Asmodée-Blackfire - tento produkt prodáváme extra výhodně za 1 529 . Upozorňujeme, že nabídka má omezenou platnost. Pokud máte rádi bezplatné poštovné, přidejte si do své objednávky zboží za více, jak 500 Kč. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • PPL kurýr - 70 Kč
  • Česká pošta - balík do ruky - 120 Kč
  • PPL Parcel shop - 70 Kč
  • Zásilkovna - 48 Kč
Platba

  • Dobírka - zdarma
  • Bankovní převod online - zdarma
  • Platba kartou online - zdarma