Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi Albi

Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi

Oblíbený produkt Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi od populárního výrobce za výhodnou cenu 349 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
349 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Vztah mezi maminkou a dcerou může mít desítky podob. Některé jsou jako sestry a nejlepší kamarádky, naopak jiné k sobě cestu teprve hledají. Ať už to se svou dcerou či maminkou máte jakkoliv, vaše společné chvíle jsou vzácné a zaslouží si být prožity naplno. A právě proto vznikly výzvy Pro maminku a dceru, které se postarají nejen o zábavu, ale především o nezapomenutelné vzpomínky a posílení vzájemného pouta.  Balíček obsahuje 40 výzev pro maminky a dcery všech věkových kategorií. Karty jsou pak rozděleny do 3 kategorií – na doma, na ven a univerzální. Symbol v dolní části karty vám tak napoví, kde je výzvu vhodné plnit.  Úkoly můžete losovat, plnit popořadě nebo si záměrně volit takové, které vám zapadají do programu. V ideálním případě byste je měly splnit v den, kdy si kartu vytáhnete. Avšak v případě, že karta obsahuje symbol přesýpacích hodin, jedná se o výzvu, na kterou je třeba více času či dní. Karty obsahují také prostor na vepsání data a dalších poznámek. Po vyplnění vám tak vznikne originální vzpomínka na společná dobrodružství. Vedle předepsaných výzev v balíčku najdete také 5 prázdných karet pro vaše osobní výzvy a 1 kartu s otázkami k zamyšlení, na které si zkusíte odpovědět po každém splnění výzvy. Aby se vám v (ne)splněných výzvách lépe orientovalo, přidali jsme kartu na odškrtávání hotových úkolů. Pro správné naladění tu zase najdete karty s tematickým citátem – jednu pro maminku a druhou pro dceru. Přejeme vám krásně strávený společný čas! Hra Karetní výzvy - Pro maminku a dceru obsahuje: 40 karet výzev, 5 karet bonusových výzev, 1 vzorovou kartu a pravidla pro plnění výzev, 1 kartu s otázkami k zamyšlení, 1 kartu na odškrtávání výzev, 1 kartu s tematickým citátem pro dceru a 1 kartu s tematickým citátem pro maminku.. Doporučujeme také ostatní produkty z nabídky e-shopu. Garantujeme spokojenost z nákupu.

Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi - parametry produktu

  • Název: Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi
  • Výrobce: Albi
  • Cena: 349
  • EAN: 8590228088505

Podobné produkty

Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

Albi

Karetní výzvy - Pro maminku a dceru Albi populárního výrobce Albi - tento produkt doručujeme za jedinečnou cenu 349 . Podívejte se také na další položky v našem katalogu. NEPLAŤTE DOPRAVNÉ A BALNÉ, nabídka platí pro objednávky v hodnotě nad 500 korun. Využijte nabídku dřív, než dojde k vyprodání zboží.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • PPL kurýr - 70 Kč
  • Česká pošta - balík do ruky - 120 Kč
  • PPL Parcel shop - 70 Kč
  • Zásilkovna - 48 Kč
Platba

  • Dobírka - zdarma
  • Bankovní převod online - zdarma
  • Platba kartou online - zdarma